Corona Initiatief Fonds

Het Corona Initiatief Fonds is geopend om te investeren in initiatieven die bijdragen aan de Deventer economie. In totaal is er een bedrag beschikbaar van € 200.000. Het college van B&W heeft besloten om uit het fonds 20 initiatieven (gedeeltelijk) te subsidiëren.

Van het promoten van MTB-routes in het buitengebied tot fraaie sfeerverlichting in diverse winkelcentra in de stad en de dorpen. 56 positieve ideeën werden ingestuurd door ondernemers, verenigingen en andere organisaties.

Stuk voor stuk zijn er mooie en creatieve ideeën ingediend. Het college van B&W heeft besloten om met de € 200.000 uit het fonds 20 initiatieven (gedeeltelijk) te subsidiëren. De initiatieven bevatten een mooie mix aan activiteiten en projecten, verspreid over de hele gemeente.

Met de bijdragen aan de initiatieven en activiteiten is het fonds nu leeg. Er kunnen geen initiatieven meer ingediend worden.

Op de kaart ziet u welke initiatieven er worden uitgevoerd met behulp van het Corona Initiatief Fonds en op welke locatie. De uitvoering vindt plaats onder voorbehoud van de geldende coronamaatregelen en eventuele vergunningen. Bij vragen over het Corona Initiatief Fonds kunt u contact opnemen met de gemeente via coronafonds@deventer.nl.

Lees op www.deventer.nl hoe Deventer museum EICAS zich specialiseerde in het uitstellen van kunst en hoe winkelcentrum Keizerslanden zich klaarmaakt voor de toekomst.