Herkenbare verhalen voor en door jonge meiden

Dankzij herkenbare verhalen voor en door jonge vrouwen verbindt maatjesproject ‘Zoals JIJ’ tienermeiden en maatjes met elkaar. Het project is opgezet door jongerenorganisatie The Mall in Deventer en wil laten inzien dat niemand perfect is.

Het delen van eerlijke en oprechte verhalen is een tegengeluid op de perfecte foto’s die te zien zijn op social media. Zoals JIJ moedigt tienermeiden aan om dromen na te jagen en om het beste uit zichzelf naar boven te halen. Het initiatief is uniek omdat het maatjesproject specifiek gericht is op jonge vrouwen en omdat de tienermeiden zelf hun maatje kunnen kiezen.

Geef je op als maatje

Ben je een vrouw tussen de 20 en 35 jaar? En woon je in Deventer? Geef je op als maatje en beteken meer voor tienermeiden uit Deventer. Wil je meer informatie of wil je jezelf opgeven? Dat kan via Joëlle Kooistra (jongerenwerker) op 0622815431 of stuur een mail naar: deventer@zoalsjij.nl.