Deventer Op Stelten 2021- Binnen de Perken

‘Deventer Op Stelten 2021– Binnen de Perken’ wordt een bijzondere editie. Het festival heeft zich gebogen over een passende opzet dat binnen de beperkingen van de coronamaatregelen plaats kan vinden. Een open stadsfestival met voorheen ruim 120.000 bezoekers is in deze tijd niet haalbaar. De binnenstad van Deventer is in 2021 het decor van een intieme setting zonder de grote bezoekersaantallen die we gewend zijn.

De voorstellingen gaan over raken zonder elkaar aan te raken, op solistische wijze op zoek naar je eigen identiteit, social distancing, elkaar missen. De voorstellingen zijn gemaakt in tijden van corona. Het programma is dit jaar geen groots spektakel maar bevat wel intieme voorstellingen, acrobatiek en circustheater, urban dance en moderne dans, poëzie en muziektheater, humoristisch en clownesk buitentheater, jong talent en meer. Er staan daarnaast meer Nederlandse theatergezelschappen op het programma. Het programma wordt naar verwachting begin juni bekend gemaakt!

Kaarten

Aangezien er slechts een beperkt aantal bezoekers per voorstelling verwelkomd kan worden, is het reserveren van een kaartje noodzakelijk. Een combinatie met communicatieplatform Close zorgt ervoor dat de bezoekers individueel kunnen worden geïnformeerd en zo op een veilige en verantwoorde manier van de voorstellingen kunnen genieten. Met het aangepaste concept en het huidige scenario heeft de organisatie er alle vertrouwen in de Deventer Op Stelten veilig door kan gaan. Mochten de dan geldende maatregelen toch het tegendeel bewijzen, dan heeft de organisatie een aangepast scenario klaarliggen.

Samenwerking

‘Deventer Op Stelten’ wordt georganiseerd door het Evenementenbureau dEVENTer. Voor de totstandkoming van het programma van deze editie is samengewerkt met HH Producties Amsterdam. Het festival is mogelijk dankzij subsidies van de Gemeente Deventer, Provincie Overijssel en het Fonds Podiumkunsten en sponsor- en partnerships met bedrijven uit Deventer en omgeving, o.a. Witteveen+Bos, Grolsch, Centrumgarage, Drukwerkdeal.nl, Indito, Stichting Deventer Binnenstad Management (SDBM), Wolters bv, Jb Bussink, NV Bergkwartier, de horeca, ambulante handel en alle andere sponsoren van Deventer Evenementenstad.

Voor meer informatie zie www.deventeropstelten.nl.