Programma festival Deventer Op Stelten bekend

Deventer Op Stelten 2021 – Binnen de Perken vindt dit jaar plaats van 2 t/m 11 juli 2021 binnen de beperkingen van de coronamaatregelen. Het programma wordt verspreid over 10 dagen, met 1 op 1 voorstellingen, theatrale wandelingen, installatievoorstellingen en voorstellingen voor maximaal 30 personen. Het programma is inmiddels bekend.

Het programma laat zien dat deze editie alleen kan plaatsvinden in deze tijd. De voorstellingen gaan over raken zonder aan te raken, op zoek naar je eigen identiteit, over social distancing en elkaar missen. Er staan veel Nederlandse theatergezelschappen op het programma, er worden 11 Nederlandse premières gespeeld en er is één wereldpremière te zien. Daarnaast kan je voorstellingen verwachten vol acrobatiek en circustheater, urban dance en moderne dans, poëzie en muziektheater, humoristisch en clownesk buitentheater, jong talent en nog veel meer.

Programma

Bekijk het hele festivalprogramma via www.deventeropstelten.nl. Half juni worden de speeltijden bekend gemaakt en verschijnt de speciale festivalkrant i.s.m. het Deventer Nieuws en het programmaboekje.

Toegang

Aangezien er slechts een beperkt aantal bezoekers per voorstelling verwelkomd kan worden, is het reserveren van een kaartje noodzakelijk. De ticketverkoop start half juni. Een ticket kost €3,50, waarvoor u bij aankomst van de voorstelling een consumptiemunt (koffie/thee/fris/bier/wijn) ontvangt die inwisselbaar is bij de Deventer horeca. Digitale tickets in combinatie met communicatieplatform Close zorgt ervoor dat de bezoekers individueel kunnen worden geïnformeerd en zo op een veilige en verantwoorde manier van de voorstellingen kunnen genieten.

Bereikbaarheid

Deventer is goed bereikbaar met de trein en het openbaar vervoer. Vanaf het NS- en busstation Deventer is het 3 minuten lopen naar het centrum. Voor parkeren volg de parkeerroute rondom het centrum (o.a. Centrumgarage, parkeergarages Brink, de Boreel, Stadspoort, Stationsplein, parkeerplaatsen Verzetslaan en Worp).

Publieksinformatie

VVV Deventer
Brink 89 (Penninckshuis)
tel. 0570 710 120 
www.deventeropstelten.nl