Overlijden gemeenteraadslid Peter Onvlee

Met verslagenheid hebben we kennisgenomen van het overlijden van Peter Onvlee, raadslid en fractievoorzitter van Gemeentebelang.

Peter Onvlee

Peter overleed maandagmiddag 6 april, ruim een week na het overlijden van zijn vrouw Fenneken. Beiden verloren de strijd tegen het corona-virus.

Wij herkennen ons sterk in de treffende woorden van de fractie: “Peter speelde de afgelopen jaren de rol van bruggenbouwer met verve. Gesteund door Fenneken, probeerde hij altijd een sfeer te creëren waar iedereen zich prettig in kon voelen. Met wederzijds respect en ruimte voor ieders persoonlijke inbreng. Peter bleef altijd contact zoeken. Het is voor ons niet te bevatten dat die verbinding nu definitief verbroken is”.

Onze gedachten zijn bij de zonen, schoondochters en kleindochter van Peter en Fenneken. Wij wensen hen de kracht dit grote verlies te verwerken en dit met de goede herinneringen aan Peter uiteindelijk een plek te geven.

 

Ron König - Burgemeester

Alex Kerver - Griffier

Marcel Kossen - Gemeentesecretaris