Zwembaden De Scheg en Borgelerbad stapsgewijs weer open

Door de versoepeling van de coronamaatregelen kunnen ook de zwembaden stap voor stap weer open.

Vanaf 18 mei zijn De Scheg en Borgelerbad weer open voor banenzwemmen en voor de verenigingen. Op 25 mei start het aquasporten en op 2 juni beginnen de zwemlessen weer. Recreatief zwemmen kan voorlopig nog niet.

Reserveer vooraf een ticket en een tijdvak

De zwembaden hanteren de regels van het RIVM en van de zwembadbranche. Zij zorgen ervoor dat de gezondheid en veiligheid van bezoekers en medewerkers is geborgd. Dat betekent onder meer dat bezoekers van tevoren een ticket en een tijdvak moeten regelen. Dat kan maximaal 4 dagen van tevoren via de webshop van het Deventer Sportbedrijf.

Bezitters van een abonnement of een meerbadenkaart boeken hun tijdvak telefonisch via 0570 -  65 97 45. Let op: telefonisch reserveren kan op vrijdag 15 mei van 13.00-17.00 uur en op zaterdag 16 en zondag 17 mei van 10.00 – 14.00 uur. Vanaf 18 mei op de reguliere openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.30 - 17.00 uur.