Compensatieregeling amateursportverenigingen

De Minister voor Medische Zorg heeft een nieuwe regeling ingevoerd voor amateursportorganisaties die schade hebben geleden door de coronamaatregelen. Dit is de TASO-regeling.

De TASO-regeling staat in principe open voor alle sportverenigingen die lid zijn van een sportbond die is aangesloten bij NOC*NSF. Heeft de sportvereniging eerder al gebruik gemaakt van de TOGS-regeling? Dan kan deze niet ook gebruik maken van de TASO-regeling.

Lees de officiƫle bekendmaking van de TASO-regeling in de Staatscourant. Een aanvraag voor een tegemoetkoming kun u indienen van 1 september tot en met 4 oktober 2020 op de website van de Dienst Uitvoering Subsidies aan Instellingen.

Wilt u hierover eerst meer informatie? Neem dan contact op met de Vereniging Sport en Gemeenten via het e-mailadres info@sportengemeenten.nl.