Online kennissessie Tozo 3

Ben jij zelfstandig ondernemer, en kan je deze herfst financiƫle hulp gebruiken vanwege de coronacrisis? Misschien kom je in aanmerking voor de nieuwe Tozo 3 regeling. Hierover organiseert het Ondernemershuis Deventer samen met de gemeente een online kennissessie.

De Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo) is 1 van de maatregelen om ondernemers te ondersteunen tijdens de coronacrisis. Vanaf 1 oktober gaat een nieuwe regeling in, de Tozo 3.

Hoe ziet de regeling van Tozo 3 eruit? Wanneer kan je gebruik maken van de regeling? Tot wanneer is deze regeling van kracht? Deze en andere vragen worden beantwoord tijdens de de online kennissessie over Tozo 3 van het Ondernemershuis Deventer. Karin Pinkster van de gemeente Deventer praat jou dan bij over Tozo 3 en beantwoordt al jouw vragen.

De sessie vindt plaats op woensdag 30 september, van 9.00 tot 10.00 uur.

Aanmelden kennissessie

Meld je aan via info@ondernemershuis-deventer.nl.

Vol = vol